SISUSIXTY


60 päivän haaste

SisuSixty on kuudenkymmenen päivän ryhmäliikuntahaaste, jossa jäsenet pääsevät haastamaan itseään ilmaiseksi. Liikuntaa on päivittäin 18.30-19.30 9.1. alkaen lukuunottamatta sunnuntain lepopäivää. Oli tavoitteesi mikä tahansa, voit päättää itse mitkä tunnit vastaavat parhaiten tavoitteisiisi, voit osallistua tunneille niinä päivinä kun itsellesi parhaiten sopii!

Haasteeseen kuuluu vapaaehtoiset testit kahden viikon välein. Näiden testien avulla pääset mittaamaan omaa kehitystäsi haasteen kuluessa!


Osallistumalla SisuSixtyyn, et pelkästään lisää päivittäistä liikuntaasi vaan kehität elämääsi uusia terveellisiä tapoja. Psykologinen tutkimustyö on todennut että uuden tavan kehittäminen vie 28 päivää, 60:nen päivän jälkeen voit ylpeästi todeta kehittäneesi uuden terveellisen elämäntavan arkeesi!

Tunteja joka lähtöön

Tunnit ovat kaikki keskenään erilaisia ja niissä on sekoitettu eri aiheita. Tuntien aiheina on esimerkiksi kestävyys, circuit, palautuminen, voima, keskikropan voima ja vastustreeni. Näistä voit valita itsellesi mieluisat tai tulla vaikka kaikille! Tunnit kestävät alle 40min jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia liikaa aikataulutuksestasi.
​​​​​​​

Ensimmäisen puoliskon tunnit.

Ilmainen Jokaiselle Jäsenelle!

Kuntosalin aulan seinältä löydät ilmoittautumislistan. Kirjoita nimesi listaan ja sovi aika tullaksesi keskustelemaan Kuudenkymmenen päivän haasteesi tavoitteista niin olet mukana!

Henkilökohtainen valmennus ja tavoitteiden asettaminen

SisuSixty-haasteeseen liittymisen lisäksi saat myös ilmaisen tapaamisen keskustellaksesi tavoitteistasi 60:nen päivän ajalle ja me neuvomme sinua ohjelmasta, muista huomioitavista asioista sekä voimme ottaa mittauksia, joiden avulla voit varmistaa edistymisesi 60:nen päivän aikana. Tämä valmistelee sinut jatkamaan uusia tapojasi ohjelman jälkeen!


​​​​​​​

<