Physicall fitness

Kuntosali

Tietoa meistä

Sijainti

Reumantie 4
Heinola, 18100

Näytä sijainti kartalla

Yhteystiedot

info@sisufitness.fi
+358 (0)44 978 9941

Valmistaudu kaatamaan esteet kehosi ja mielesi edestä! Me Sisu Fitneksellä uskomme että ollaksesi paras versio itsestäsi tarkoittaa kehon ja mielen tasapainoa. Me autamme sinua saavuttamaan tämän tasapainon kuntosalillamme Heinolassa. Ota yhteyttä jo tänään jotta voimme keskustella sinun tavoitteistasi.


​​​​​​​

Toiminnallisen harjoittelun sali​​​​​​​

Jopa 20 minuutissa voit puristaa kaikki mehut irti itsestäsi, kunhan treeni on riittävän haastava! Toiminnallinen treenaus on tehokas tapa nostaa sykkeitä, polttaa rasvaa sekä parantaa lihasten voimaa, nopeutta ja kestävyyttä.


Varustelu


 • Levypainokuormitteiset laitteet

 • Painopakalliset talja-laitteet

 • Tangot ja levypainot

 • Käsipainot 50kg asti

 • Steppilaudat
  ​​​​​​​


 • Jooga matot

 • Toiminnallinen sali
  Kahvakuulat ja Bulgarialaiset säkit

 • Nyrkkeilysäkki

 • Kelkkarata

Mental & Spiritual Fitness.

Palvelumme

Henkilökohtainen valmennus

Meillä kaikilla on elämässämme aikoja, jolloin asiat eivät mene aivan niin kuin suunnittelimme tai toivoimme ja saavutamme pisteen, jolloin haluamme ja tarvitsemme jotain muutosta.

Hyvinvointialan ammattilaisillamme on vuosikymmenien maailmanlaajuinen kokemus ihmisten valmentamisessa ja kehittämisessä. He auttavat sinua edistymään elämässäsi saavuttaaksesi tavoitteesi ja parempaa täyttymystä. Mille tahansa elämäsi osa-alueelle haluaisit parantamista tai parempaa hyvinvointia me haluamme auttaa sinua.

Saat henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa selventämään tavoitteitasi, tunnistamaan sinua estävät esteet ja sitten laatimaan strategioita jokaisen esteen voittamiseksi ja antamaan tukea, jota tarvitset kestävän muutoksen saavuttamiseksi. Muutos voi myöskin olla pelkotilojen poistamista, ahdistuksen parempaa hallinnointia, henkisen hyvinvoinnin saavuttamista jne. Mielessäsi voi myöskin olla uran vaihto tai muu suurempi elämän muutos.

Fysioterapia

Hieronta- ja urheiluterapeuttimme voivat auttaa parantamaan fyysistä voimaasi, opastaa harjoitteluasi ja liikeratojasi, parantamaan ydinlihasryhmiäsi ja kohdistaa ne kehosi osat, jotka saattavat tarvita lisähuomiota.

Urheiluhieronta on kehon pehmytkudosten systemaattista käsittelyä, joka keskittyy tietyn urheilulajin kannalta oleellisiin lihaksiin. "Lentäväksi suomalaiseksi" kutsuttu juoksija Paavo Nurmi oli yksi urheiluhieronnan ensimmäisistä käyttäjistä. Nurmen kerrotaan käyttäneen urheiluhierontaa vuoden 1924 olympialaisissa Pariisissa, joissa hän voitti viisi kultamitalia.

Holistinen terapia

Holistinen terapia on parantamisen muoto, joka ottaa huomioon koko ihmisen – kehon, mielen, energiat, hengen(t) ja tunteet – optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Holistisen lääketieteen filosofian mukaan optimaalinen terveys, kokonaisvaltaisen lääketieteen harjoittamisen ensisijainen tavoite, voidaan saavuttaa saavuttamalla oikea tasapaino elämässä.

Koko ihminen koostuu toisistaan riippuvaisista osista, ja jos yksi osa ei toimi kunnolla, se vaikuttaa kaikkiin muihin osiin. Tällä tavalla, jos ihmisten elämässä on epätasapainoa (fyysistä, emotionaalista tai henkistä), se voi vaikuttaa negatiivisesti heidän yleiseen terveyteensä. Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi tarpeistasi ja saadaksesi lisätietoja tuesta ja hoidoistamme.


​​​​​​​


<