"10-ryhmä - Pudota 10kg painoa 10 viikossa"


Haluatko voittaa jatkuvan väsymyksen, alentaa stressitasoja, sekä lisätä energiaa päiviisi? 10 Ryhmä antaa sinulle loistavan mahdollisuuden siihen, sekä tarjoaa apua ja tukea haastaviinkin tilanteisiin. 10 Ryhmässä löydät uudenlaisen suhtautumisen ruokailuun, sekä harjoitteluun, jotta voit saavuttaa tavoitteesi ja parantaa elämänlaatuasi.

Miksi tulla 10 Ryhmään? Tässä kymmenen vahvaa syytä:

1. Voitat väsymyksen ja lisäät energiaa päiviisi.

2. Löydät uuden harrastuksen, sekä saat apua stressinhallintaan.

3. Opit nauttimaan terveellisestä ruoasta ilman, että painosi nousee.

4. Ymmärrät kuinka tunnetilat vaikuttavat painoosi.

5. Hyvinvointisi nousu on takuu.

6. Kasvatat itseluottamusta.

7. Päivittäinen jaksamisesi kasvaa.

8. Saat oman ruokavalion, joka on tehty kulutuksesi mukaan.

9. Löydät uusia tuttavuuksia, jotka jakavat samat tavoitteet.

10. Aineenvaihduntasi lisääntyy, sekä kehonkoostumuksesi muuttuu.

Meidän ryhmämme on tavallisille ihmisille, ei urheilijoille. Tavoitteena on pudottaa painoa, mutta dieetistä ei ole tarkoitus tehdä "kitudieettiä". Tarkoitus on mennä kohti parempaa hyvinvointia itsensä rakastamisen kautta. Jos olet ylipainoinen, haaveilet laihduttamisesta tai tarvitset tukea uuden elämäntavan löytämisessä, 10-ryhmä on sinua varten. Uskomme, että hyvinvointi on itsensä rakastamista, ei rankaisemista!

10-ryhmä sopii erityisesti sinulle, jos olet ylipainoinen, olet harkinnut kuntosaliharrastuksen aloittamista tai tarvitset tukea ja joustavuutta laihdutuksen aloittamiseen. Henkilökohtaisella kehityksellä on tärkeä rooli harjoittelujaksossa. 10-ryhmän tavoitteena ei ole vain painonhallinta, vaan myös henkilökohtainen kehitys ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin parantaminen. Valmentajat auttavat sinua asettamaan realistisia tavoitteita ja ohjaamaan kohti omia voittojasi, joten kokemasi kehitys kattaa laajemman näkökulman kuin vain fyysinen muutos.

Toisaalta 10-ryhmä ei sovi sinulle, jos sinulla on vakavia liikkumisrajoituksia, olet urheilija tai sinulla on vahva kuntosalitausta tai jos sinulla on vakava sairaus, joka vaatii erityistä liikuntaa tai ravintoa.

Miksi valita meidät?

Valmentajamme on rinnallasi koko valmennusjakson ajan, ja saat tukea myös suljetusta WhatsApp-ryhmästä, joka on suunniteltu sisäiseen viestintään 10 hengen ryhmässä. Ryhmässä voit jutella keskenään, kysyä valmentajilta vinkkejä ja neuvoja, esimerkiksi ruokavalion suhteen.

10-ryhmän harjoittelu on suunniteltu tavallisille ihmisille, ei niinkään urheilijoille. Kokonaiskuorman ja riittävän ravinnon huomioiminen on meille erittäin tärkeää.

Mitä saat, kun liityt valmennukseen?

–Henkilökohtaisen treeniohjelman.
-Juuri sinulle räätälöidyn ruokavalion.

-Kaksi pienryhmätreeniä viikossa, joissa treenaat yhdessä ihmisten kanssa, joilla on samat tavoitteet.
-Viikoittainen yhteydenpito valmentajaasi.
-Suljettu whatsapp, jossa voit kysyä ja keskustella treeneihin ja ruokavalioon liittyvistä asioista.
-Tukea ja apua matkalla kohti tavoitettasi.
-Uudenlaisen näkemyksen treenaamiseen ja syömiseen.

Lämpimästi tervetuloa matkalle kohti parempaa fyysistä, sekä henkistä kuntoa!

<