Ryhmävalmennus - Dadbod

"Isävartalo, Uusi Seksikäs Standardi - Liity Miehille Suunnattuun Kuntosali-Seikkailuun!"

Tuntuuko, että isävartalosi kaipaa virkistystä? Emme puhu mahdottomista tavoitteista, vaan terveellisestä itsetunnosta ja energiasta. Liity joukkoomme miehille suunnattuun kuntosaliryhmään, jossa isävartalosta tehdään uusi seksikäs ajatuksella!​​​​​​​

Miksi Liittyä?

  1. Terveys ja Energia: Unohda äärilaitatavoitteet – täällä korostamme terveellistä elämäntapaa ja energisen olon saavuttamista.
  2. Positiivinen Itsetunto: Isävartalo voi olla yhtä seksikäs kuin mikä tahansa muukin vartalotyyppi. Tämä ryhmä keskittyy itsetunnon parantamiseen ja positiiviseen kehonkuvaan.
  3. Miesten Yhteisö: Liity mukaan porukkaan, jossa miehet tukevat toisiaan. Jaetaan kokemuksia, nauruja ja saavutuksia yhdessä.
  4. Tavoitteet Omaan Tahtiin: Täällä ei ole kiirettä. Aloitamme siitä, missä olet, ja asetamme realistisia tavoitteita yhdessä.

Ryhmän ilmapiiri:

Isävartalosi on vahvuutesi, ja yhdessä teemme siitä voimavaran. Tule mukaan rentoon ilmapiiriin, jossa voit nauttia liikunnasta ja samalla rakentaa vahvempaa ja terveellisempää versiota itsestäsi.
Tule mukaan, ja annetaan isävartalolle uusi määritelmä – seksikäs, vahva ja täynnä elämänvoimaa! Liity nyt, ja aloita matkasi kohti terveempää ja itsevarmempaa minää.

Miksi valita meidät?

Ammattitaitoinen valmetajamme on rinnallasi koko valmennuksen ajan. Antaen tukea, sekä apua matkalla kohti tavoitettasi. Tukea saat, myös suljetusta Whats app ryhmästä, jossa voit jakaa tuntemuksiasi syömiseen, sekä treenaamiseen liittyvissä asioissa. Meidän valmennuksessa pääset, myös pienryhmä treeneihin, joissa pääset treenaamaan muut samat tavoitteet omaavien kanssa. Pienryhmätreenejä on kahdesti viikossa. Ryhmämme on suunniteltu tavallisille ihmisille ei urheilijoille.

Mitä saat kun liityt valmennukseen?

-Treeniohjelman.

-Juuri sinulle räätälöidyn ruokavalion.

-Kaksi pienryhmätreeniä viikossa, joissa treenaat muut samat tavoitteet omaavien kanssa.

-Viikottaisen yhteydenpidon valmentajasi kanssa.

-Suljetun Whats app ryhmän, jossa voit jakaa tuntemuksiasi treeneistä, sekä ruokavaliosta ja muista mieltä askarruttavista asioista.

-Apua ja tukea tavoitteen saavuttamiseksi.

-Uudenlaisen näkemyksen treeniä ja syömistä kohtaan

-Uusille asiakkaille 3kk salijäsenyyden Sisufitnekselle.


Lämpimästi tervetuloa 15.1 alkavaan "Dadbod" ryhmävalmennukseen

<