Mutta mitä se on?

Sisu Mixed Martial Arts

23.8 alkaa Sisu mma!

Sisu Mixed Martial Arts keskittyy YHDISTETTYJEN kamppailulajien tutkimukseen, mukaan lukien: potkunyrkkeily, kali, taekwondo, ju-jitsu, muay thai, nyrkkeily, itsepuolustus ja todellisuusharjoittelu.

Meidän treenit yhdistää elementtejä useasta eri taistelulajeista antaen osallistujille (lapset, nuoret ja aikuiset) tehokkaan treenikokemuksen.

 • painon pudotus

 • rasvan poltto

 • keskivartalon treenaus


 • cardio kehitys

 • kunnon ja energian kasvu

 • parempi kestävyys

 • itsetunnon kohentuminen

 • itse varmuus

 • stressin vähentyminen

ja tietenkin tutustuminen uusiin ystäviin.

Tämän kaiken lisäksi opit hyviä elämää parantavia taitoja ja puolustamaan itseäsi.

Keskiviikkoisin

17:15-18:00 Pikku Ninjat (7-9v)

18:00-18:45 Juniorit (10-14v)

18:45-19:34 Adults (15v+)


Uskomme, että jokaiselle tulisi antaa mahdollisuus kokeilla jotakin tunneistamme ILMAISEKSI, joten tarjoamme sinulle ensin ILMAisen potkunyrkkeilykoetunnin, jotta voit tulla alas, käydä ja kokea oikean potkunyrkkeilytunnin jännitystä ilman se maksaa sinulle itse asiassa mitään.

Oppitunnillasi käymme läpi lämmittelyn, johon sisältyy koko kehon kuntoiluharjoituksia sekä perusvenytyksiä. Sen jälkeen teemme yhteistyötä toisen opiskelijan kanssa, jos tulet yksin, tai voit työskennellä yhdessä, jos otat ystävän mukaan, ja otamme sinut läpi yksinkertaiset potkunyrkkeilyharjoitukset, joita harjoittelet sitten vuorotellen tarkennuslevyillä, potkukilpeillä tai nyrkkeilysäkit (kaikki mukana). Tämä on kontaktiton harjoitus, vain hauska, interaktiivinen ja koukuttava.


Pikki Ninjat ja Juniorit

Uskomme, että 7-vuotiaita ei voida opettaa samalla tavalla kuin 12-vuotiaita, ja tästä syystä meidän lasten tunnit on jaettu sen mukaan.

 • Pienet ninjat (7-9 vuotta)
 • Juniorit (10-14v)


Kaikki lasten potkunyrkkeilytunnit ovat energisiä, täyttäviä ja ennen kaikkea HAUSKOJA, minkä vuoksi uskomme niiden olevan suosittuja.

Kaikkia lasten kamppailulajejamme opettaa ohjaaja Max Bezani, joka on sertifioitu valmentaja, ja siellä on aina hyvä määrä valmentajia ja apuohjaajia, jotka auttavat varmistamaan oikean valvonnan kaikkina aikoina.

Autamme kehittämään keskeisiä taitoja, jotka auttavat opiskelijoitamme astumaan yhteiskuntaan itsevarmemmin ja innokkaammin. Heistä tulee parempia oppilaita koulussa, parempia kuuntelijoita kotona ja heillä on kunnianhimoisemmat näkymät tulevaisuuteen.


Aikuiset

Aikuistunnimme on suunnattu teini-ikäisille (13-vuotiaasta alkaen) ja kaiken ikäisille aikuisille.

Meillä on loistava sekoitus kaiken ikäisiä, kaikenkokoisia ja kaikentasoisia miehiä ja naisia, ja vaikka heillä kaikilla on omat syynsä liittyä potkunyrkkeilykursseihimme (painonpudotus, rasvanpoltto, kuntoilu, kiinteytys, vahvistuminen, oppia uusi taito, saada uusia ystäviä jne.) jokaisella heistä on sama yksinkertainen tavoite mielessä... pitää hauskaa. Loppujen lopuksi, jos et nauti siitä, mitä teet, et pysy siinä.

Kurssimme keskittyy pitämään paljon hauskaa ja samalla rakentamaan "ydinperustasi". Perusteet, jotka kehität matkasi alussa, ovat avain yleiseen menestykseen ja nautintoon, ja ne vievät sinut läpi monien vuosien ajan.

Opit liikkumaan oikein (jalkatyöskentely) räjähdysmäisellä nopeudella ja ketteryydellä sekä käynnistääksesi hyökkäyksen (tai usean hyökkäyksen) että välttääksesi hyökkäyksen.

Opit lyömään tehokkaasti käyttämällä koko vartaloasi maksimaalisen nopeuden ja tehon luomiseen jokaisessa tekemässäsi hyökkäyksessä.

Opetamme kuinka potkaista… ja erityisesti kuinka potkaista hyvin (on ero).

Ja niin lopuksi opit puolustamaan itseäsi varmuudella hyökkäystä vastaan, olipa kyseessä sitten todellinen hyökkäys kadulla tai simuloitu hyökkäys harjoitussalissa, joten voit joko torjua sen tai yksinkertaisesti välttää sen kokonaan.


Varaa ilmainen tunti tästä ja kerro mihin ryhmään haluaisit osallistua


<