Mennään yhdessä kannustamaan Peliitat voittoon!

Moikka Jenni täällä!

Kun päivät lyhenevät ja taivas muuttuu harmaaksi, on tärkeämpää kuin koskaan pysyä aktiivisena ja yhteydessä. Siksi meillä on ilo kutsua sinut tänä lauantaina erityiseen Members Night Outiin, jossa kannustamme paikallista jääkiekkojoukkuettamme Peliittoja!

Mitä tapahtuu?


Innostava ilta jääkiekkoa, yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa! Se ei ole vain peliä; se on mahdollisuus yhdistää, kannustaa ja nauttia urheilun energiasta.

Erityinen yhteys

Kuten tiedät, SisuFitness on joukkueen sponsori ja oma henkilökuntamme Konsta on jäällä esittelemässä taitojaan Peliitat-joukkueen kanssa. Osoitetaan tukemme ja ylpeytemme kannustamalla häntä yhdessä!

Mindfulness-kuukausi

Tämä tapahtuma on osa Hyvän mielen marraskuuta, joka keskittyy hyvinvoinnin tärkeyteen näinä pimeinä päivinä. Mikä olisikaan parempi tapa kohottaa mieltämme kuin nauttimalla jännittävästä pelistä hyvässä seurassa?

Miksi sinun pitäisi liittyä

  • Ilmainen sisäänpääsy: SisuFitnessin arvostettuna jäsenenä pääset näyttämällä sovelluksestasi voimassa olevaa kuntoilu aikaasi!
  • Kohota mielialaa: Live-urheilun energia ja jännitys ovat loistava tapa voittaa talviblues.
  • Yhteisön vahvuus: Ota yhteyttä muihin jäseniin ja henkilökuntaan hauskassa ja rennossa ympäristössä.


Yksityiskohdat

  • Päivämäärä: Tämä lauantai
  • Aika: [17:00]
  • Paikka: [Versowood Areena Urheilukatu 2, Heinola]

    ​​​​​​​

Tuo ystävät ja sukulaiset

Ota rohkeasti mukaan ystävät ja perheenjäsenet osallistumaan hauskanpitoon. Mitä enemmän, sen hauskempaa!

Tule yhdessä viettämään unohtumaton urheilun, naurun ja yhteisön ilta. Pukeudu lämpimään, tuo ilosi ja valmistaudu upeaan iltaan SisuFitness-perheesi ja Peliitat-tiimin kanssa!


Tervesin

Jenni

<