Meditaatio ja rentoutus

Tervetuloa SisuFitness Meditaatioon – pyhäkköösi, josta alkaa matka mielen, kehon ja hengen harmonisointiin. Hyödynnä ryhmämeditaation muuttava kokemus omistetussa rauhallisessa tilassamme, joka on suunniteltu ohjaamaan aloittelijoita ja rikastuttamaan kokeneiden meditoijien harjoittelua.

Meditaation hyödyt

Meditaatio on taidetta hiljentää mieli sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Säännöllinen meditaatio voi:​​​​​​​

 • Vähentää stressiä: Meditaation tiedetään vähentävän stressiä, mikä vähentää ahdistusta ja luo positiivisempaa mielialaa.
  Parantaa keskittymistä: Säännöllinen harjoittelu voi parantaa keskittymiskykyäsi ja edistää
 • Emotionaalista terveyttä: Monet huomaavat, että meditaatio auttaa luomaan optimistisemman elämänasenteen ja parantamaan itsetuntoa.
 • Paranna untasi: Rauhoittamalla mieltä ja kehoa meditaatio voi johtaa parempiin unirytmiin.
 • Lisää mindfulnessia: Syvennä yhteyttäsi nykyhetkeen, mikä lisää yleistä tyytyväisyyttä elämään.

Mitä me tarjoamme meditaatioon?

SisuFitneksellä kahden viikon välein järjestettävät ryhmätunnit ovat paratiisi niille, jotka haluavat uppoutua ohjatun meditaation kollektiiviseen energiaan. Jokainen istunto on tilaisuus keskeyttää ja nollata, mikä tarjoaa tasapainon jäsennellyn ohjauksen ja henkilökohtaisen itsetutkiskelun välillä. Olitpa ottamassa ensimmäisiä askeleitasi meditaatioon tai syventämässä vakiintunutta käytäntöä, istunnot on suunniteltu tukemaan henkilökohtaista kasvuasi ja sisäistä harmoniaa.

Aloittelijoille: Mitä odottaa:


Jos olet uusi meditaatiossa, olet oikeassa paikassa! Tässä on mitä odotat ensimmäisellä ryhmäistunnollasi:

 • Lämpimästi tervetuloa: Yhteisömme tukee, ei tuomitse ja haluaa jakaa matkan kanssasi.
 • Ohjaus ja tuki: Kokenut ohjaajamme opastaa sinua tekniikoiden läpi ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.
 • Rauhallinen ympäristö: SisuFitnessin meditaatiohuoneemme on rauhallinen ja rauhallinen ympäristö, joka on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja keskittymään.
 • Ryhmäkokemus: Meditoit muiden kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi henkilökohtaiseen kasvuun ja hyvinvointiin.
 • Varustus: on vain mukavat vaatteet, tyyny , viltti ja vesi pullo. Muuta et tarvitse!

Tule rohkeasti mukaan!

Liity joukkoomme SisuFitnessissä, jossa jokainen hengitys on askeleen lähempänä tasapainoa ja jokainen hetki meditaatiossa on askel kohti rauhallisuutta. Kasvatamme yhdessä joustavuutta ja tyyneyttä – sillä SisuFitnessissä ei ole kyse vain kehosta; kyse on hengen kasvattamisesta ja mielen teroittamisesta. Hyödynnä tauon voima kanssamme ja tutki, miten syvällinen vaikutus meditaatiolla voi olla elämääsi!

<