SisuFitness Ryhmäliikunta

Tule treenaamaan ja nauttimaan kuntoilusta yhdessä.

Ryhmäliikunta on kesätauolla.

Sisukas

Lihaskuntotreeni koko keholle hyödyntäen kehonpainoa ja pienvälineitä, kuten levypainoa. Tunti aloitetaan lämmittelyllä kevyesti askeltaen, josta siirrytään lihaskuntoliikkeisiin. Liikkeet tehdään aikaa vastaan, jolloin tunnin haastavuustaso muokkautuu painojen mukaan ja omaa kuntoa kuunnellen sekä sisukkuutta haastaen.

Tunti soveltuu aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan.

Tukea ja Tasapainoa

Tunnilla panostetaan syvien tukilihasten aktivointiin, tasapainon parantamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tunnin jälkeen olo on kepeä ja selkärankaan on tullut senttejä lisää, jolloin viikkoon voi lähteä täynnä sisua. Kehoa huoltavasti aktivoiva tunti.

Sopii kaikille rauhallisten ja huoltavien tuntien ystäville kuntotasoon katsomatta.

Sisun HIIT

Tunnilla liikutaan korkeilla sykealueilla ja se sisältää yksinkertaisia, mutta tehokkaita liikkeitä kehonpainolla, sekä pienvälineillä. Tunnilla saat erilaisia vaihtoehtoja liikkeisiin ja harjoittelun tehoa voit säätää oman kunnon mukaan.

Tunti sopii kaiken tasoisille, aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti auttaa sinua palautumaan rasituksesta, lisäämään liikkuvuutta ja vetreyttä sekä parantamaan kehonhallintaa. Tunnilla tehdään mm. erilaisia liikkuvuusharjoituksia, kuten dynaamisia ja staattisia venytyksiä sekä aktivoidaan kehon tukilihaksia. Lopussa annetaan keholle hetki aikaa rauhoittua ja rentoudutaan rauhallisen musiikin tahdissa. Kehonhuolto sopii kaikille liikkujille!

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Rasvanpoltto

Tällä tunnilla hiki virtaa sopivasti! Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, jossa tehdään askelsarjoja. Tunnin aikana askelsarjoissa tehdään myös lihaskuntoliikkeitä sekä sykkeennostoja, joilla saadaan pidettyä syke ylhäällä ja tehostettua rasvanpolttoa. Tunnilla voidaan käyttää lisäksi pienvälineitä esim. levypainoja.

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Circuit Training

Tunti sisältää sekä aerobista, että anaerobista työtä vuorotellen, tehokkaita ja selkeitä lihaskuntoharjoituksia ja kehonhallintaa. Tunti jakaantuu alkulämmittelyyn, circuit- eli kiertoharjoitteluun ja loppupalautteluun. Tällä tunnilla tehokkuus ja liikkeiden vaihtelevuus takaavat jokaiselle treenaajalle energisen treenin.

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Zumba

Zumba on latinokulttuurin inspiroima kaloreita kuluttava fitness tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kannattavana ajatuksena on liikunnan iloa ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat!

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Flow Yoga

Tunnilla liikutaan hengityksen tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen. Tunti kehittää liikkuvuutta sekä mielen ja kehon tasapainoa ja hyvinvointia. Liikkeet tehdään rauhassa lattiatasolla ja seisten. Tunti päättyy lempeään loppurentoutumiseen, savasanaan ja päiväsi jatkuu virkeänä ja levänneenä.

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

Kahvakuula

Kahvakuula on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni vain yhtä välinettä käyttämällä! Tunti koostuu toiminnallisista, sykettä nostavista liikkeistä. Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä, joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Sisun Terveselkä

Terveselkä tunti on rauhallinen matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla keskitytään selän hyvinvointia tukeviin voima-, kehonhallinta ja liikkuvuusharjoitteisiin. Tunnilla harjoitellaan hyvän ryhdin ylläpitoa ja kehonhallintaa sekä –hahmotusta tavalla, jonka voit siirtää arkipäivään. Tunnin lopussa rentoutuksen ajaksi voi halutessaan laittaa myös lämpimiä vaatteita tai ottaa itselleen viltin.

Tunti sopii jokaiselle liikkujalle.

<