SisuFitness Kesä Uutiset

Kun astumme kesän eloisiin päiviin, olemme innoissamme voidessamme jakaa kanssasi tämän uutiskirjeen. Oletpa sitten ollut kanssamme vuosia tai olet vasta alottamassa kuntoilumatkaasi, haluamme kiittää sinua siitä, että teit sisufitneksestä sen mikä se on nyt.

Tämä uutiskirje on täynnä jännittäviä yhteenvetoja viimeaikaisista tapahtumistamme, oivaltavia artikkeleita kesäharjottelusi tehostamiseksi ja kurkistamme kuntosali Sisufitneksen tulevaisuuteen.

Etsi mukava paikka ja sukella uusimpiin päivityksiimme ja vinkkeihimme, jotka on suunniteltu pitämään sinut inspiroituneena ja liikkeessä!

Älä anna kesälämmön hidastaa sinua! Pysy kunnossa Sisufitneksellä ilmastoitujen tilojen tilojomme avulla, mikä varmistaa, että voit treenata mukavasti riippumatta säästä ulkona.

Olemme innoissaamme voidessamme tarjota kesäjäsenpaketin - kolmen kuukauden rajattamaton pääsy vain 99 eurolla. Olipa kyse energisestä harjoituksesta tai rennosta kesäjumpasta, Sisufitness tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden treeneihisi.

Liity tiimiimme jo tänään ja muuta tavoitteesi todeksi. Tee tästä kesästäkin nautinnollinen Sisufitneksellä!Ainutlaatuinen Moikki-tarjous: 2 kuukautta vain 69 €!   Kesä Moikissasi ei tarkoita tauon pitämistä kuntotavoitteistasi! SisuFitnessissä meillä on ilo esitellä lyhytaikainen erikoisjäsenyys vain niille, jotka nauttivat kesäretriiteistä lähistöllä. Vain 69 eurolla voit nauttia kahden kuukauden rajattomasta pääsystä täysin ilmastoituun kuntosaliimme. Olitpa ylläpitämässä kuntoilurutiiniasi tai aloittamassa uutta ollessasi poissa kotoa, huippuluokan laitteistomme ja kutsuva ilmapiiri tarjoavat täydelliset puitteet. Liity joukkoomme SisuFitnessissä, jossa terveys- ja hyvinvointimatkasi jatkuu saumattomasti kesään.

Mökkikesä ei tarkoita tauon pitämistä omasta hyvinvoinnistasi! Meillä on ilo esitellä lyhytaikainen erikoisjäsenyys vain niille, jotka nauttivat kesäretriiteistä lähistöllä.

Vain 69 eurolla voit nauttia kahden kuukauden rajattomasta pääsystä täysin ilmastoituun kuntosaliimme. Olitpa ylläpitämässä kuntoilurutiiniasi tai aloittamassa uutta ollessasi poissa kotoa, huippuluokan laitteistomme ja kutsuva ilmapiiri tarjoavat täydelliset puitteet siihen.

Liity joukkoomme SisuFitnekseen, jossa terveys- ja hyvinvointimatkasi jatkuu läpi koko kesän.

UUTTA SISUFITNEKSELLÄ

Uusi tulokas: SkiErg!

Olemme innoissamme voidessamme julkistaa uusimman lisäyksen kuntosalivälinevalikoimaamme - SkiErg! Suuren kysynnän vuoksi olemme tuoneet tämän huippuluokan koneen SisuFitnekselle nostamaan harjoittulutehoasi. SkiErg tarjoaa erinomaisen koko kehon harjoituksen, joka on täydellinen parantamaan sydän- ja verisuoniterveyttä ja kehittämään voimaa useissa lihasryhmissä.

Harjoitteletpa hiihtokausia varten tai etsit uutta tapaa haastaa itsesi, SkiErg on suunniteltu parantamaan kuntoasi dynaamisella ja tehokkaalla tavalla. Tule kokemaan murtomaahiihdon edut täällä SisuFitnessissä!

Tapaa uusi tiimimme jäsen: Viljami, kesäharjoittelija!

Olemme iloisia voidessamme toivottaa Viljamin tervetulleeksi SisuFitness-perheeseen! Kesäharjoittelijaksi meille saapuva Vilijami suorittaa parhaillaan Liiketoiminnan perustutkintoa

Hän tuo tiimiimme uutta näkökulmaa ja elinvoimaa, ja hän on innokas oppimaan ja osallistumaan yhteisöömme. Koko kesän Vilijami on mukana erilaisissa salitoimintamme osa-alueilla auttaen parantamaan kokemustasi ja varmistamaan, että tunnet itsesi tuetuksi kuntomatkallasi.

Tule tervehtimään ja kerro miten Viljami voi auttaa sinua saavuttamaan kuntoilutavoitteesi!

TAPAHTUMAT JA YHTEISTYÖKIUMPPANIT

Peliitat on Heinolalainen jääkiekkojoukkue ja meidän yhteistyökumppani.

Peliittojen 24-25 kausi alkaa 14 syyskuuta joten olkaahan hereillä kauden startatessa.

Union Plaanin ja Peliittojen tulevilla kausilla Sisufitness nähdään otteluisäntänä tietyissä otteuissa ja näissä otteluissa sisufitness palkitsee ottelun parhaimmat pelaajat.

Union plaani on Heinolalainen jalkapallojoukkue ja sisufitneksen yhteistyökumppani, kausi on meneillään, joten mennään yhdessä kannustamaan Union Plaania heinolan urheilupuistoon.

Tulossa elokuussa: Jooga SisuFitneksellä!

Löydä tasapainosi ja sisäinen rauhasi elokuussa, kun esittelemme joogan SisuFitnessissä! Kaikille kuntotasoille sopivat joogatunnit on suunniteltu parantamaan joustavuutta, vähentämään stressiä ja vahvistamaan kehoasi ja mieltäsi. Olitpa kokenut joogailija tai uusi tulokas, kurssimme auttavat sinua saamaan yhteyden itseesi rauhallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Liity meihin ja tule tutustumaan joogan moniin hyötyihin ja parantamaan yleistä hyvinvointiasi. Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja aikatauluista ja muista mahdollisista informaatioista joogaan liittyen!

Rentoutustunnit jatkuvat SisuFitnessissä

Tule mukaan seuraavaan rentoutukseen 9. heinäkuuta! Jatka matkaasi mindfulnessiin ja rentoutumiseen SisuFitnessissä, jossa meditaatioistuntomme on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja yhdistämään uudelleen. Se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harjoittajille, ja jokainen tunti opastaa sinua kuinka hallita tekniikat, jotka vähentävät stressiä, lisäävät keskittymiskykyä ja lisäävät rauhan tunnetta. Älä missaa tätä tilaisuutta hoitaa mieltäsi ja kehoasi – varaa paikkasi jo tänään ja koe säännöllisen meditaatioharjoituksen syvälliset edut.

Kiitos, että kävit paikalla!

Sydämellinen kiitos kaikille, jotka vierailivat SisuFitness-osastollamme viimeisimmässä Yhdessä enemmän messu tapahtumassa! Oli ilo tavata niin monia yhteisömme jäseniä ja kertoa, mistä SisuFitneksessä on kyse. Olemme innoissamme osallistujamäärästä ja innokkaasta osallistumisesta kilpailuumme. Tällaiset tapahtumat muistuttavat meitä eloisasta yhteisöstä, johon olemme ylpeitä kuuluessamme, ja vahvistavat sitoutumistamme tarjota sinulle parhaita kuntoilukokemuksia. Odotamme innolla näkevämme sinut kuntosalilla ja tulevissa yhteisötapahtumissa!

Sisufitneksellä potkunyrkkeilyä joka keskiviikko!

Juniorit 18-18:45

Hauska ja energiaa vapauttava harjoitus koohottaa kuntoa, kehittää kurinalaisuutta, itseluottamusta ja opettaa itsepuolustustaitoja. vain 30€/kk


Aikuiset 18:45-19:45

Kaikilla on omat syynsä liittyä potkunyrkkeilykursseihimme

(painonpudotus, rasvanpoltto, kuntoilu, kiinteytys, vahvistuminen, oppia uusia taitoja, saada uusia ystäviä) jokaisella heistä on sama yksinkertainen tavoite mielessä... pitää hauskaa

Vain 35€/kk


Tule rohkeasti mukaan!

Meillä on ilo esitellä teille täydellinen lisä treeneihisi!

OptiShake! Tämä ainutlaatuinen tuotesarja on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen. Tarjolla on kolme huipputuotetta: Pre-Workout-juoma, palautusjuoma ja BCAA/EAA-lisäravinteet.

Mikä tekee OptiShakesta erityisen?

Tasapainoinen Ravinto: Jokainen annos on täynnä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, varmistaen, että saat kaikki tarvittavat ravintoaineet. Laadukas Proteiini: 20g huippulaatuista proteiinia per annos tukee lihasten kasvua ja palautumista.

Vähän Sokeria: Nauti herkullinen shake, jossa on vain 2g sokeria, tehden siitä erinomaisen valinnan sokerin saannin tarkkailijoille.
Ruokavalioystävällinen: OptiShake sopii moniin eri ruokavalioihin ja tarpeisiin, mukaan lukien vegaaniset ja gluteenittomat vaihtoehdot.

Tutustu Personal Trainingin voimaan SisuFitneksellä!

Oletko valmis viemään kuntosi uudelle tasolle? Haastamme sinut kokemaan SisuFitneksen Personal training palveluita. Haluatpa sitten parantaa kuntoilurutiiniasi, saavuttaa tiettyjä tavoitteita tai vain tarvitset lisäponnistusta, Personal trainerimme on valmiina opastamaan sinua jokaisessa vaiheessa.

​​​​​​​Tule selvittämään, miksi henkilökohtainen harjoittelumme on täydellinen työkalu inspiroimaan edistymistä ja tuloksia. Varaa aikasi jo tänään ja aloita matkasi kohti terveellisempiä elämäntapoja!

Kiitos juuri sinulle että luit uutiskirjeemme, jos sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.
Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Yhteystiedot Puh: 044 978 9941 Info@sisufitness.fi. Reumantie 4Sisufitneksen hinnat saattavat muuttua veroprosentin muutoksesta johtuen.

<